Kul.

Det här är kul.

Riktigt jättekulkul.

Blondinbellas pappa vill ta betalt av Blondinbellas skola pågrund av att hennes blogg ger reklam för skolan.

Gamla bilder

Sitter och kollar igenom gamla bilder på datorn, och bara lääängtar efter en bra kamera. Har precis ringt mamma och desperat försökt henne att ta med hennes jobbs kamera hem över helgen, hon skulle kolla om det gick. *hålla tummarna*
Lägger upp lite gamla bilder i brsit på annat, dom är från vintern 2006. Vänligen bortse från att min nagel är skitig, haha.

ÖrhängePennstump

Portugal.

Ja, men du där, söta lilla bloggtjejen, hur var det då i Portugal?

Underbart! Jag gick i bikini hela dagarna och bara njöt. Hur lång sandstarnd somhelst, och hur soligt somhelst! Svårt att beskriva, så det kommer lite bilder istället. Observera att bilderna är tagna med mammas kassa kamera...

StrandenCykel uppe i bergen

Första bilden förställer stranden, och det hoppas jag ni ser. 
Andra bilden är en spinningcykel utan sadel som vi hittade när vi var ute och vandrade. Åtta kilometer från närmsta by!


 


Historien om kameran.

Min älskade Samsung Digimax i50 slutade fungera när jag kommit hem från Paris i November. Nu, äntligen har jag fått igång den igen! Jag vet inte hur det gick till, men nu fungarar den igen! :) I och för sig blir bilderna lite randiga om vartannat, men det kan jag leva med. I alla fall tills jag sparat ihop till en ny, underbar digital systemkamera. :P
Förut var mitt mål en Nikon d40, men nu har det kommit många nya på marknaden och priserna ändras hela tiden, så nu har jag ingen koll längre. Om det, mot förmodan, finns någon därute som faktiskt läser min blogg och kan lite om kameror och så, så skulle jag vilja ha ett tips.

Jag är 14år, tjej, och vill ha en digital systemkamera som ligger skönt i mina händer, och dessutom inte är alltför dyr. Sen har jag inte så många fler krav. Nu tänker förmodliigen du, nämen, vad ska hon med en systemkamera till, hon kan väl inget om foto? Jävla fjortis!
Men ojojoj, så fel du har! Jag skulle inte påstå att jag är något proffs, men jag har fotat väääldigt mycket med min lilla digitalkamera, och lite med en lånad system Canon EOS från mammas jobb. Dessutom har jag två urgamla analoga systemkameror som jag roar mig med ibland. Jag skulle ju inte påstå att mina bilder är jättebra, men jag tycker det är jättekul, och vill utvecklas.

Nu känner jag att det här blev ett väldans seriöst inlägg, men alltså:
Ett tips på en digital systemkamera, snälla!
Dessutom, är det möjligt att använda objektiven på mina analoga systemkameror till en digital systemkamera?

Förlåt!

Igentligen behöver jag nog inte be om ursäkt för att jag inte skrivit på ett tag, eftersom jag har cirka noll läsare ;) Men, jag gör det ändå. Anledningen till att jag inte skrivit är att jag varit i Portugal, varmt och skönt, och i skåne, lite mindre varmt och skönt. Mer kallt skulle jag nog säga. Man kan ju tycka att jag skull kunnat slänga in något litet inlägg imellan flygningarna, och öhm, ja, det skulle jag ju kunna ha gjort. Men jag hade varken tid, lust eller ork.

Tid, ork och lust - det finns i överflöd just nu! ;)

Min nya förebild.

Ååh, alla fjortistjejer springer runt och tycker Björn Gustafsson är så sööööööt. Okej, de är han. Faktiskt. Jättesöt. Meeeen, han är en grymt bra förebild också,även fast han bara är 22år. Han röker inte, dricker inte. Och han har aldrig gjort det heller. Väldigt starkt av honom att inte falla för grupptrycket. Dessutom blev han av med oskulden när han var 20år, eftersom han ville vänta tills han var riktigt kär.

Aww...

Så jävla cool.

Jag ska bli som John Carpenter, han vann en miljon dollar i USA:s "Vem vill bli miljonär?". Jaha, tänker du, vad vill denna bloggare säga mej med det? Grejen är den att han inte använt en enda livlina fram tills sista frågan, miljonfrågan. Då sa han "jag vill använda min livlina, jag vill ringa min pappa". Han ringer pappa, och säger "Hej pappa, nu kommer jag vinna en miljon dollar för det rätta svaret är Nixon".

Sån ska jag bli.

Godnatt :)

Nu ska lilla jag lägga mej, lång dag imorgon, så, GODNATT! <3

Du är vad du äter.

Chokladmuffinsarna tappade sin tjusning när "Du är vad du äter" började på teven....

Vaddå, skulle jag vara en muffins?!

Träningen

Tränade lite, de gick faktiskt ganska bra, även fast jag inte ville från början, så nu känns de skönt att ha de avklarat. Så nu kan jag nog trycka i mej en chokladmuffins med gott samvete, hahha.

Eller, en chokladmuffins?! Fem, minst.


Kommer tillbaka om några timmar, förhoppningsvis mätt och glad :)

Vi körde Guitar Hero på musiken idag.

JAG HATAR GUITAR HERO!
Vad är meningen med att stå med en liten fjollig plastgitarr och trycka på knappar?!

Men öhm, de gick jättebra ändå, jag tryckte inte alls på fel knappar och så, nejdå, jag ägde alla, tro inget annat!


Design :)

Nu är jag äntligen klar med designen av bloggen :)
De tog sin lilla tid att orientera sig genom html-djungeln, men nu förstår jag lite i alla fall! Nu är det faktiskt dags att gå och lägga sej, skola imorgon, upp 06.35 *gäääääsp*

Som en kompis så snällt påminde mej om är det matteprov imorgon, dööööd åt procent! Men han hade inte behövt påminna mej, eftersom jag är värsta underbarnet har jag alltid koll på prov och inlämningsuppgifter. Jag har redan pluggat till de här matteprovet i en månad, så jag kan allt. ehe...

Godnattens, och önska mej lycka till, det kan behövas!
:)

Ny blogg :)

Välkommen till min blogg, bara min blogg :)
Här är mina funderingar, tankar, och såklart mitt liv.


RSS 2.0